HACCP.ppt4.19 MB
HACCP rendszer.ppt217 KB
GMP és GHP.ppt292 KB
Felügyelő eljárás.ppt313.5 KB
Validálás és verifikálás.ppt229.5 KB
Végrehajtás.ppt220.5 KB
A Nyugatmagyarországi Egyetem előadássorozata a HACCP minden aspektusát részletesen tárgyalja:
- A HACCP lényege
- HACCP az élemiszerhigiéniában
- A rendszer alapelvei
- HACCP rendszer
- Mikrobiológiai veszélyek
- Fizikai és kémiai veszélyek
- A nyersanyagban rejlő veszélyek
- Biztonság és technológia
- Tisztítás és fertőtlenítés
- GMP és GHP
- HACCP rendszer és alkalmazása
- Veszélyelemzés és CCP meghatározás
- Felügyelő eljárás
- Validálás és verifikálás
- Végrehajtás
Forrás
http://www.mtk.nyme.hu/~food/int-hu/mikro/segedletek/szoveg/Vev.htm