Kép forrása
http://www.mun.ca/biology/bpromoters/edibleinsects.php
Leírás szerzője
Gruiz Katalin
Sültrizs lisztkukaccal:
Hozzávalók:
- 1 egy felvert tojás
- 1 kávéskanál olaj
- 3/4 bögre víz
- 1/4 bögre apróra vágott hagyma
- 4 kávéskanál szójaszósz
- kevés fokhagyma
- 1 bögre gyorsrizs
- 1 bögre főtt lisztkukac
Elkészítési mód: verd fel a tojást egy serpenyőben, add hozzá a vizet, a szójaszószt, a liszkukacokat, a fokhagymát és a hagymát. Forrald fel, majd keverd bele az előre megfőzött rizsbe. Forrósítsd át, takard le, majd hagyd állni 5 percig fogyasztás előtt. Jó étvágyat!
Szerző által felhasznált források
http://www.mun.ca/biology/bpromoters/insectrecipes.php