A BME csoport részvétele a GeoCongress 2012 konferencián

Gruiz Katalin

ASCE Geo InstituteA GeoCongress az Amerikai Építőmérnöki Kamara (ASCE) Geotechnológiai Intézetének évente megrendezett nemzetközi konferenciája.

A konferencia a geotechológia és a talajtan területén született legfrissebb tudományos eredményekbe, a korszerű mérnöki gyakorlatba és az alkalmazásuk során szerzett tapasztalatokba enged betekintést a téma szakemberei számára.

A Koferencia 2012-ben március 25 és 29 között került megrendezésre a kaliforniai Oakland Marriot Konferenciaközpontban, több ezer résztvevővel, több, mint 50 szekcióval, 200 poszterrel és 100 kiállítóval.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi tanszékének, Környezeti Mikrobiológia és Biotechnológia csoportja két előadással képviselte magát a konferencián:


1. Katalin Gruiz, Emese Vaszita, Viktoria Feigl, Orsolya Klebercz, Attila Anton: Environmental risk assessment of red-mud contaminated land in Hungary

2. Orsolya Klebercz, Viktoria Feigl, Emese Vaszita, Judit Kovács, Viktor Kőfalusi, Katalin Gruiz: Waste for waste: a new management approach in deteriorated soil remediation

Csatolt kép(ek)