Ugrás a tartalomra
Címlap KÖRnyezetvédelmi INFOrmáció
  • English
  • Címlap
  • Lexikon
  • Adatbázisok
  • Térképek
    • Alapismeretek
    • Gyakorlati alkalmazás
    • Interaktív térképek
  • Képtár
    • Alapismeretek
    • Gyakorlati alkalmazás
    • Egyéb
  • E-tanfolyam
    • Jogi háttér
    • Alapismeretek
    • Gyakorlati alkalmazás
  • Rólunk
    • A projektről
    • Hírek
    • Publikációk
    • Esemény képtár
    • Kapcsolat
  • KÉR
    • Képtár
    • Lexikon

Felhasználói fiók menüje

  • Bejelentkezés
Képtár > Gyakorlati alkalmazás: környezetmenedzsment képtár > Vegyianyag-monitoring fizikai-kémiai módszerekkel

Vegyi anyag monitoring élelmiszerekben, ivóvízben

Szerző:
Fenyvesi Éva

A címekre kattintva megtekinthetjük az adott képhez tartozó részletes leírást, a képekre kattintva diavetítés indul.

Élelmiszerek műszeres analitikia vizsgálata
Gyors analitikai módszer növényvédőszer-maradványok meghatározására bonyolult mátrixban
Fenolok (biszfenol A, oktilfenolok és nonilfenolok) meghatározása ivóvízben
N-nitrozaminok mérése GC-MS/MS módszerrel
Közvetlen Hg mérőműszer folyadék és szilárd mintákra
PAH vegyületek elemzése oliva olajban
Nehézfémek meghatározása műanyag csomagolóanyagokban
Melamin meghatározása állateledelekben
melamin és cianursav a tejben
Melamin és cianursav kimutatása tejben LC-MS/MS technikával
Állatgyógyászati szerek kimutatása tejben
Állatgyógyászati szerek kimutatása tejben
Furán kimutatása élelmiszerekben

Lábléc menü

  • Impresszum
  • Sütikezelési szabályzat
Drupal alapú webhely